Nyhed

VOBs Medienet går med i Parknet


2009.01.14
Vi har nu tilsluttet os Parknet samarbejdet og tager kontakt med Makenet for at få en planlægning af installationen. 
Kategori: Foreningen
Skrevet af: ocp

Parknet tilslutning

VOBs Medienet har officielt tilsluttet sig Parknet samarbejdet og vi begynder nu at lave aftaler om den konkrete installation af knudepunkt, fibre og forbindelse til Parknets struktur. 

Det har taget længere tid end forventet at få tilstrækkeligt mange indskud indbetalt til at vi kunne gå videre med projektet, men det er altså nu lykkedes. Vi har 40 indskud på plads ud af 46. De sidste regner vi med at få ind snart .

TV3 og 3+

Som det fremgår af hjemmesiden for Antenneforeningen Danmark har Viasat lukket for leverance af kanalerne TV3 og 3+. Det er ærgerligt for forboldentusiaster, da disse kanaler sender mange gode kampe. Vi kan kun gætte på Viasats motiv - deres påskud for at lukke forekommer ikke troværdigt. Problemet reduceres efter sommer, fordi de vigtige kampe da bliver fordelt på 4-5 leverandører, hvoraf Viasat kun er en. 

Selvom lukning for TV3 og 3+ er generende for nogle, har Medienettets bestyrelse ikke overvejet at udsætte vores projekt af den grund. Vores fibernet er en langsigtet investering, som vi skal have fordel af i rigtigt mange år. Vi tror på, at problemet vil være kortvarigt sammenlignet med den tidshorisont.

Vi minder også om, at man ikke er tvunget til at hente TV-signaler gennem fibernettet. Derfor, hvis man ikke kan undvære TV3 og 3+, så kan man blive hos sin hidtidige leverandør, indtil problemet er løst samtidig med, at man bruger internet og telefon fra Parknet. 

 

 

 


Tidligere side: Kontakt og support